ساخت توربین آبی از جنس آلومینیوم
1401/02/12
پنجره‌ایرانیان؛ یک شرکت کانادایی ادعا می‌کند که یک توربین جزر و مدی جدید ساخته است که می‌تواند معادل با ۱۲ صفحه خورشیدی انرژی تولید کند.
ساخت توربین آبی از جنس آلومینیوم

به گزارش ایسنا به نقل از آی‌ای، یک شرکت کانادایی فعال در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر به نام "آیدنرژی"(Idenergie)  از یک توربین جدید با طراحی هیدروکینتیک رونمایی کرده است که نیروی آب جاری را مهار کرده و آن را به برق تبدیل می‌کند.

با توجه به اینکه امروزه بسیاری از کشورها به دنبال کناره‌گیری از استفاده از سوخت‌های فسیلی هستند، نیاز به توسعه ابزارهایی برای استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر به‌شدت احساس می‌شود. درحالی‌که پنل‌ها یا صفحات خورشیدی و توربین‌های بادی تاکنون در بیشتر موارد استفاده شده‌اند، اما هر دوی این سیستم‌ها محدودیت‌هایی در تولید برق دارند.

درحالی‌که توان خروجی توربین‌های بادی به‌شدت به‌سرعت باد وابسته است، پنل‌های خورشیدی تقریباً فقط نیمی از شبانه‌روز را به دلیل وجود نور خورشید در روز، برق تولید می‌کنند؛ اما یک توربین آبی که در جریان آب قرار می‌گیرد، می‌تواند به‌طور مداوم، چه در روز و چه در شب برق تولید کند.

 

یک توربین جزر و مدی سازگار با محیط‌زیست

در گذشته استفاده از توربین‌های جزر و مدی با اختلال در زیستگاه جانوران آبزی و سیستم‌های پوشش گیاهی همراه بوده است. بااین‌حال شرکت "آیدنرژی" مستقر در مونترال کانادا توجه ویژه‌ای به این مشکل رایج داشته و موتور و پروانه‌ای را انتخاب کرده است که به اکوسیستم آسیبی نمی‌رساند و همچنین از آلومینیوم ساخته شده است که بازیافت آن آسان است.

این توربین برای به حداقل رساندن نیازهای حمل‌ونقل به شکل جداسازی شده ارسال می‌شود و می‌توان آن را به‌سادگی طی هفت مرحله ذکرشده در وب‌سایت این شرکت سرهم‌بندی کرد.

طراحی این توربین همچنین شامل یک موتور بدون محور است که از ورود آب به ژنراتور جلوگیری می‌کند و درنتیجه نیازهای تعمیر و نگهداری را نیز کاهش می‌دهد.

 

توان خروجی

این توربین در حداکثر توان خود می‌تواند ۱۲ کیلووات‌ساعت برق در هر شبانه‌روز تولید کند و به یک باتری متصل است که به‌طور مداوم آن را شارژ می‌کند. این توربین حتی با ظرفیت تولید برق کاهش یافته، می‌تواند انرژی کافی برای نگهداری وسایل رایج در یک خانه را مانند یخچال، تلویزیون، کامپیوتر و سیستم‌های روشنایی تولید کند.

به گفته شرکت سازنده، یک عدد از این توربین‌ها می‌تواند نیروی تولیدشده توسط ۱۲ صفحه خورشیدی را تولید کند و به‌طور شبانه‌روزی به کار خود ادامه دهد.

در صورت نیاز می‌توان این توربین را برای مطابقت با شرایط جریان آب ازجمله نصب در اعماق کم و مناطقی که سرعت جریان کمتر از یک متر بر ثانیه است، تنظیم کرد.

افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی

پنجره ایرانیان: رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در کنفرانس ملی محافظت ساختمان‌ها و سیستم‌های حمل ونقل در برابر آتش با بیان این‌که همه اقلام ساختمانی در دامنه شمول گواهی‌نامه فنی ساختمان می‌گنجند گفت: نگرانی در مورد کیفیت ساخت و ساز بیشتر شده و این باعث شده تا به مقوله گواهینامه فنی بیشتر پرداخته شود.

مطالب بیشتر
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟

پنجره‌ایرانیان؛ اولویت پرداخت وام ازدواج به کسانی که در صندوق پس‌انداز مسکن یکم ثبت‌نام کرده‌اند در حالی از سوی مجلس مطرح‌شده که محاسبات نشان می‌دهد تجمیع این دو نوع تسهیلات تنها ۳۱ درصد ارزش یک آپارتمان ۵۵ متری با توجه به میانگین قیمت پایتخت را پوشش می‌دهد.

مطالب بیشتر
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است

پنجره ایرانیان: معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: در حالی که رشد سرمایه‏ گذاری در کشور در 20 سال گذشته 1.6 درصد افزایش یافته، میزان سرمایه‏ گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است.

مطالب بیشتر
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده

پنجره‌ایرانیان؛ نتایج تازه‌‌‌ترین نظرسنجی ماهانه از مدیران شرکت‌های ساختمانی فعال در بازار مسکن حاوی نشانه‌‌‌هایی از خروج این گروه از فاز بدبینی است.

مطالب بیشتر
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان

پنجره‌ایرانیان؛ فراخوان ارسال طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان منتشر شد.

مطالب بیشتر
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟

پنجره‌ایرانیان؛ پس از کلی وعده‌ووعید توسط وزارت راه و شهرسازی درباره افتتاح اولین واحد‌های مسکن ملی، سرانجام تعدادی از این مسکن‌ها در آبان‌ماه سال جاری افتتاح شد. به نظر می‌رسد سرعت کُند دولت در تحویل این واحد‌ها موجب شده است که اطلاعیه‌های غیرقانونی فروش مسکن‌های ملی در فضای مجازی رو به رشد باشد.

مطالب بیشتر
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی

پنجره ایرانیان: معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه مرمت و بهسازی بافت‏‌های تاریخی در مردم باید نهادینه شود، گفت: تنها راه‌حل احیای این بافت‌‏ها جریان سازی روند مرمت و بهسازی آن‌ها و راه‌‏اندازی گفتمان‏‌های شهری است.

مطالب بیشتر
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم

نایب رییس اول سازمان نظام مهندسی کشور، مثلث قانون نظام مهندسی، شناسنامه فنی ملکی و مقررات ملی ساختمان را دارای ارتباط تنگاتنگی دانست و گفت: اگر شناسنامه فنی ملکی ساختمان به صورت دقیق اجرا شود، حداقل این است که در حوزه نظام مهندسی میزان تخلفات کاهش می یابد.

مطالب بیشتر
در پس لبخند آخوندی و رجبی چه گذشت؟
در پس لبخند آخوندی و رجبی چه گذشت؟

پنجره ایرانیان؛ در جلسه‌ای که به منظور بررسی موارد اختلافی بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی ساختمان برگزار شد، به نظر می‌رسد با وجود لبخندها، چالش‌های فی‌مابین همچنان به قوت خود باقی مانده است.

مطالب بیشتر
چرخش دست به دست وام 80 میلیونی مسکن
چرخش دست به دست وام 80 میلیونی مسکن

پنجره ایرانیان:در تابستان امسال بود که وزارت راه و شهرسازی طرحی مبنی بر راه اندازی صندوق پس انداز مسکن برای پرداخت وام به متقاضیان طبقه متوسط و بالا به بانک مرکزی ارائه کرد و منتظر بررسی و اعلام نظر بانک مرکزی در این رابطه و طرح آن در شورای پول و اعتبار ماند.

مطالب بیشتر
اعطای جایزه ملی انرژی تجدیدپذیر به برترین‌ فعالان
اعطای جایزه ملی انرژی تجدیدپذیر به برترین‌ فعالان

پنجره‌ایرانیان؛ با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی و دومین جایزه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

مطالب بیشتر
وعده کاهش قیمت مسکن مخرب است
وعده کاهش قیمت مسکن مخرب است

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه برای ساخت سالیانه یک‌میلیون واحد مسکونی باید به‌اندازه کل نقدینگی کشور فقط در یک سال هزینه کنیم گفت: دست‌کم ۱۰ سال زمان می‌برد تا نتیجه اجرای طرح جهش مسکن در بازار خود را نشان دهد اما وعده کاهش عن‌قریب قیمت مسکن به‌اندازه ارائه تحلیل‌های افزایشی در بازار مخرب است؛ زیرا باعث فرار سرمایه می‌شود.

مطالب بیشتر
Compare Products
Compare