ضعف در نظارت بر اجرای نماهای مصوب
1398/02/24
پنجره‌ایرانیان؛ معاون شهرسازی و معماری شهرداری منطقه 4 تهران با تاکید بر اینکه شهرداری تهران با ایجاد کمیته‌های نما گام موثری در بهینه‌سازی نمای ساختمان‌ها برداشته است، گفت: بااین‌حال کماکان ضرورت حضور افراد صاحب‌نظر در کمیته‌های نما احساس می‌شود.
ضعف در نظارت بر اجرای نماهای مصوب

محمدرضا آراسته در گفت‌وگو با صما، با بیان اینکه مناسب‌تر است تا افراد حاضر در کمیته‌های نما از سوی مهندسان و افراد صاحب صلاحیت در این حوزه انتخاب شوند، اظهار داشت: درخصوص نحوه اجرای نماهای تایید شده، در برخی موارد کاستی‌هایی در نظارت بر اجرای آن ملاحظه می‌شود که امید است با نظارت بیشتر، شاهد اجرای بهتر نماهای مصوب در راستای رسیدن به شعار تهران شهری برای همه باشیم.

به گفته این مسئول، بالطبع بدنه‌های شهری، حاصل آمیختگی و برآیند نماهای شهری است که خود حاصل تفکر معماری و شهرسازی، ترکیب رنگ، فرم و حجم با در نظر گرفتن فرهنگ، جغرافیا و تاریخ تمدن دوره خود است.

آراسته درعین‌حال افزود: به بیان بسیار ساده درهم‌ریختگی، بدقوارگی، عدم وجود تناسبات در هندسه و رنگ و فرم و مصالح و بی‌هویتی نماهای شهری، حاصل عدم تفکر، بی‌اهمیتی و نیز بی‌توجهی مالکین و برخی از معماران است که صرفا موضوعات مالی را مدنظر قرار می‌دهند.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری منطقه 4 تهران در ادامه با اشاره به نقش فضاهای شهری در روحیات افراد بیان کرد: تجربیات جهانی ثابت کرده است؛ افرادی که در فضاهای آرامش‌بخش شهری زندگی و فعالیت می‌کنند، دارای ویژگی‌های انسانی بهتری از قبیل آرامش، مهربانی، نوع‌دوستی و... بوده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص ویژگی‌های مصالح مناسب جهت استفاده در نمای ساختمان‌ها گفت: مصالح مورداستفاده در نما باید دارای ویژگی‌های مهمی داشته باشند که ازجمله آن‌ها می‌توان به بوم‌آوردی و قابلیت تولید اقتصادی و عمده در محل اشاره کرد.

آراسته همچنین مقاومت مصالح در برابر عوامل جوی، تابش آفتاب، باد و برف و باران را از دیگر ویژگی‌ها برشمرد و افزود: کیفیت، عمر و استحکام و رنگ و نیز مقاومت در برابر آتش‌سوزی و زلزله از دیگر ویژگی‌های مصالح نما است؛ به‌گونه‌ای که در هنگام وقوع زلزله بتوان از ریختن و جدا شدن آن‌ها جلوگیری کرد.

وی یادآور شد: داشتن ویژگی‌های خاص مصالح از قبیل عایق‌بندی در مقابل حرارت، صوت و رطوبت؛ سازگاری با اقلیم؛ و نیز تدقیق در انتخاب مصالح نسبت به نوع اقلیم اهمیت خاص و ویژه‌ای در این زمینه دارد.

شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 180 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان هم‌زمان با انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره
کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره

پنجره‌ایرانیان؛ آکادمی ساتیان کارگاه دوروزه آموزش تولید در و پنجره را با حضور استادان ایران و آلمان در دی‌ماه 96 برگزار می‌کند.

مطالب بیشتر
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد
از دبیر انجمن تولیدکنندگان پنجره یو.پی.وی.سی تقدیر شد

پنجره ایرانیان: مجمع عمومی عادی انجمن ملی صنایع پلاستیک و پلیمر ایران در روز 12 مرداد ماه برگزار شد.

مطالب بیشتر
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد
شماره 136 پنجره‌ایرانیان منتشر شد

پنجره‌ایرانیان شماره 136 خود را منتشر کرد؛ در نشریه بهمن‎ماه 97 پنجره‌ ایرانیان می‌خوانید:

مطالب بیشتر
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی
کاهش میزان قطعی برق صنایع آلومینیومی

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت ایران آلومینیوم گفت: با توجه به کاهش میزان مصرف برق در تیرماه امسال، باید تولید مجموعه افت پیدا می‌کرد اما با خروج تعدادی از دیگ‌ها از مدار تولید، مذابی که در این دیگ‌ها وجود داشت، تخلیه و به میزان تولید افزوده شد.

مطالب بیشتر
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها
پاسخ شریعتمداری به انتقادها درباره تعیین دستوری قیمت‌ها

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت با ایجاد محدودیت و کنترل عرضه و قیمت، فعلا شرایط را به نفع مصرف‌کننده رقم زد تا با توافقی که با انجمن‌ها و صنوف تولیدی خواهد داشت بر اساس ظرفیت تولید واحدها در سامانه بهین یاب، اقدامات لازم را انجام داده و سپس به سمت آزادسازی سقف رقابت مواد اولیه اقدام کند.

مطالب بیشتر
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ
رونمایی از محصولات جدید دکونیک در نورنبرگ

پنجره ایرانیان: شرکت دکونیک در نمایشگاه نورنبرگ 2016 محصولات جدیدی را به بازار عرضه کرد.

مطالب بیشتر
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند
آمریکا در دوبی واحد تولید آلومینیوم راه‌اندازی می‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پیروتک (Pyrotek) آمریکا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده آلومینیوم جهان، قصد راه‌اندازی یک واحد تولیدی در دوبی را دارد.

مطالب بیشتر
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو
ساخت پنجره‌های خورشیدی با فناوری نانو

پنجره‌ایرانیان؛ یک استارت‌آپ ایتالیایی درصدد است که پنجره‌هایی مجهز به پنل‌های خورشیدی با فناوری نانو به تولید برساند.

مطالب بیشتر
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود
بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگ‌ترین طرح آلومینیوم کشور تا پایان سال افتتاح می‌شود که با افتتاح این واحد، تولید آلومینیوم کشور دو برابر می‌شود.

مطالب بیشتر
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است
اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری بر صنعت آنادایزینگ وارد شده است

پنجره‌ایرانیان؛ مدیرعامل شرکت صنایع آلومینیوم ماندگار و فعال در حوزه آنادایزینگ آلومینیوم گفت: تداوم فشارهای اقتصادی و محیطی بر صنعت آلومینیوم منجر به کاهش توجهات به مقولۀ کیفیت شده که می‌تواند اثرات تخریبی جبران‌ناپذیری را بر پیکرۀ این صنعت و به‌ویژه بخش آنادایزینگ وارد آورد.

مطالب بیشتر
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز
اعطای نمایندگی رسمی پروفیل فربد و KTF در تهران و البرز

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت پروفیل فربد به متقاضیان واجد شرایط از استان‌های تهران و البرز نمایندگی فعال پخش و فروش اعطا می‌کند.

مطالب بیشتر