فضا آرام می‌شود با پروفیل دروپنجره آبایان
1403/04/18
پنجره‌ایرانیان؛ شرکت آبایان پلیمر صنعت جنوب پارس حدود یک و نیم دهه پیش در زمانی که بحث‌های مربوط به مبحث 19 و صرفه‌جویی مصرف انرژی در صنعت ساختمان روی بورس بود، در زمینه تولید دروپنجره یوپی‌وی‌سی اقدامات خود را برای تولید پروفیل یو‌پی‌وی‌سی  آغاز کرد و پس از راه‌اندازی کارخانه تولید پروفیل یوپی‌وی‌سی با برند «آبایان» کم‌کم زمینه حضور خود در بازار پروفیل را فراهم کرد. آن طور که «امیر مسگرنژاد»، مدیرعامل و سهامدار این شرکت گفته است: سیاست اصلی شرکت آبایان بر پایه کیفیت، استاندارد و رعایت حقوق مصرف‌کننده است که با به‌کارگیری ماشین‌آلات مدرن، مواد اولیه درجه‌یک و پرسنل متخصص و باتجربه، محصولی باکیفیت و استاندارد به بازار عرضه کرده است.
فضا آرام می‌شود با پروفیل دروپنجره آبایان

بنا به گفته آقای مسگرنژاد، مجموعه آبایان از اواخر سال 96 که فعالیت تولیدیاش را آغاز کرد، همواره درحال توسعه بوده و با برنامهریزیهای مداوم و زیرساختهایی که فراهمکرده به زودی تعداد خطوط تولید خود را خط افزایش خواهد داد. در زمان برگزاری شانزدهمین نمایشگاه دروپنجره تهران، با «امیر مسگرنژاد»، مدیرعامل آبایان گفتوگویی انجام دادهایم که در ادامه مشروح آن را میخوانیم:

 

همانطور که اطلاع دارید، ما در هر شماره مخاطبان جدید داریم که ممکن است بهرغم شناخت دیگران از مجموعه آبایان، هنوز این مجموعه را نشناسند بنابراین سوال آغازین این است که شرکت آبایان چه محصولاتی تولید میکند؟

آبایان در این سال‌ها با تولید و فروش مقاطع متنوع پروفیل یوپی‌وی‌سی همیشه در تلاش بوده تا فعالیت تولیدی و خدمات خود را با نگاه و نظرات مخاطبان همراه کند. رعایت کیفیت در تولید و ایجاد ارزش‌افزوده بیشتر برای مصرف‌کننده ازجمله مسئولیت‌هایی است که آبایان در قبال جامعه مخاطبان خود و هم‌راستا با شرایط بازار و نیاز جامعه احساس می‌کند. بر همین اساس، شرکت آبایان در حال حاضر سه رده پروفیل با نام تجاری آبایان پلاس، آبایان گرین و آبایان اکو تولید و به بازار عرضه می‌کند. به تازگی نیز سه محصول جدید به سبد کالایی ما اضافه شده است. سقف کاذب، تایل 60 در60 ؛  ورق فومیزه با ضخامت 8 تا 16 میل که برای ساخت کمدهای ضدآب استفاده می‌شود. علاوه بر آن تولید لاستیک درزگیر را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم پیشرفت کار این طور است که اکنون ماشین‌آلات تولید این خط رسیده و تولید آزمایشی آن نیز انجام شده و به امید خدا در چند ماه آینده به تولید انبوه می‌رسد. 

با این توضیح که دادید به نظر میرسد تعدد محصول دارید. این تولیدات هرکدام ماشینآلات مختص به خود دارد. سوال این است وقتی تمرکز روی یک محصول نباشد از نظر مدیریتی مشکلی پیش نمیآید؟

ببینید! اگر در دو یا چند حوزه مختلف کار انجام شود ممکن است حرف شما درست باشد اما پایه تمام محصولات ما پلیمری است. یعنی ما از یک صنعت به صنعت دیگر ورود نکرده‌ایم. این‌ها همه با هم مرتبط هستند و همه مربوط به ساختمان است. اتفاقا ما این تعدد را به عنوان یک فرصت در نظر گرفته‌ایم و موضوعی است که باعث فعالیت بیشتر در مجموعه آبایان شده چون بازارهای مختلفی ایجاد کرده‌ایم. این موقعیت به ما فرصت می‌دهد که در یک بازار محدود نشویم و وقتی در یک بازار تقاضا کم باشد، در همان حال تقاضا از محصول دیگر بیشتر می‌شود و ما می‌توانیم در بازار موازنه ایجاد کنیم.

در منابع رسمی تاکید میشود عرضه در بازار پروفیل، بسیار بیشتر از تقاضا است. طبیعی است در این صورت، شرایط بازار تغییر میکند. آبایان برای این موضوع چه تدابیری اندیشیده است؟

واقعیت این است من به عنوان کسی که ده تا دوازده سال در این صنعت هستم به این موضوع اعتقادی ندارم که عرضه پروفیل یو‌پی‌وی‌سی بیشتر از تقاضا است. ما در کشورمان متاسفانه آمار دقیقی نداریم که بخواهیم مستند حرف بزنیم. به نظر من این تصور به این دلیل به وجود آمده که تنوع برندهای تولیدکننده پروفیل زیاد است و این موضوع باعث چنین تصوری شده است اما وقتی ما پای صحبت مشتری‌ها می‌نشینیم از تاخیر در تحویل گله‌مند هستند، این نشان می‌دهد عرضه آن‌چنان که می‌گویند نیست چون اگر می‌بود تاخیر در تحویل به وجود نمی‌آمد. این حالت یعنی اینکه تقاضا بیشتر از عرضه است نه عرضه بیشتر از تقاضا. به نظر من مشکل اساسی ما در بازار پروفیل یو‌پی‌وی‌سی، این است هنوز نتوانسته‌ایم به بازار پروفیل اصالت بدهیم. درصنعتی مانند آلومینیوم ما بازار اصیل‌تری داریم که شامل تمام مراتب آن از مشتریان تا تولیدکنندگان ‌می‌شود. ما در صنعت پروفیل یو‌پی‌وی‌سی، شاهد حضور افراد نوپایی بوده‌ایم که صرفا خواسته‌اند، وارد یک صنعت بشوند. متاسفانه مدیریت هم ضعیف بوده و امور بازار در دست این گروه قرار گرفته است.

به هر روی می‌خواهم این را بگویم که من اعتقادی به این که عرضه بیشتر از تقاضا است ندارم و در مجموعه آبایان هم صرفا بر روی توسعه محصولات تمرکز کرده‌ایم.

در بازار پروفیل یوپیویسی، تعداد زیادی از تولیدکنندگان حضور دارند. در چنین بازاری شما باید، ویژگیهایی داشته باشید تا یک مشتری سراغتان بیاید. آبایان چه ویژگیهایی دارد که بخواهد مشتریان را جذب کند؟

بی هیچ مقدمه‌ای عرض می‌کنم داشتن تیم خوب در چنین شرایطی بسیار مهم است؛ آبایان همیشه به تیم خوبش افتخار کرده است و توانسته است با مشتریان ارتباط مناسبی برقرار کند طوری که آن‌ها نیز این تیم را دوست دارند. از همه مهم‌تر کیفیت محصولات ما است که همیشه در دستور کار بوده است. ما در چالش‌های بازار، هیچ زمان کیفیت را کاهش نداده‌ایم و این موضوع اولویت اول‌مان بوده است. به تبع آن، قیمت هم مهم است. ما توانسته‌ایم همزمان با کیفیت، قیمت را متعادل کنیم که این موضوع نیز بسیار مهم است. ما با این موارد توانسته‌ایم مشتریان وفاداری داشته باشیم و مشتری جدید بیشتری هم به همکاری با ما ترغیب شده‌اند.

در حال حاضر در شانزدهمین نمایشگاه صنعت در و پنجره حضور داریم. مجموعه شما با چه دستور کاری، در نمایشگاه حاضر شده است؟

ما امسال از نظر تبلیغاتی با یک سناریوی خاصی وارد نمایشگاه شده‌ایم. سناریوی ما این بود که به اهالی این صنعت کیفیت بالای محصولات آبایان را یادآوری کنیم. بر این اساس تم تبلیغاتی ما با پایه فضا طراحی شد تا این پیام را برساند که آوازه محصولات آبایان فراتر از زمین رفته و به فضا رسیده است. ان‌شاءالله تیزر این تبلیغات را هم در صدا و سیما و فضای مجازی، منتشر می‌کنیم. اگر دقت کنید، غرفه آبایان را نیز بر همین اساس طراحی کرده‌ایم و در تمام محیط از پارامترهایی که شباهت به سفینه‌ فضایی دارد، استفاده شده است.

آیا در این نمایشگاه، محصول جدید هم ارائه کردهاید؟

ما در مجموعه آبایان مدام تغییر و تحول داریم. اواخر سال گذشته قالب‌هایی اضافه کردیم و قالب‌های قدیمی را  تکمیل کرده‌ایم. حتی برخی از قالب‌های موجود را برای افزایش کیفیت، بازتعریف کرده‌ایم.  بحثم این است که ما مدام توسعه را در زمینه قالب‌ها و مقاطع در دستور کار داریم. این خبر را هم بدهم که ظرفیت تولید ما در حال تکمیل است. ماشین‌آلات مورد نیاز خط‌های جدید رسیده و در حال نصب و تکمیل است.  به امید خدا، امسال ظرفیت ما 4 برابر می‌شود و به زودی نیاز مشتری‌های موجود را که از تحویل با تاخیر گله داشتند برآورده می‌کنیم.

سوالات من تمام شده است اگر موضوعی قابل تاکیدی مانده یا سخن پایانی بفرمایید.

تاکیدی که من دارم این است که این صنعت درست نمی‌شود مگر این‌که فکری به حال اصالت آن کنیم. ما در صنعت آلومینیوم می‌بینیم که همه بر قیمت، کیفیت و دیگر پارامترهای تولید، متحد هستند. در زمینه شرایط پرداخت، و.. نیز تصمیمات یکسان دارند اما در زمینه پروفیل یو‌پی‌وی‌سی فعالان می‌خواهند افزایش فروش را با ارزان‌تر کردن قیمت، کاهش کیفیت و تحویل دیرتر یا شرایط پرداخت درازمدت، تامین کنند. این گروه سعی دارند، رقابت را با این شیوه‌ها پیش ببرند اما این عملکرد باعث می‌شود مشتریان نسبت به این صنعت بی‌اعتماد شوند . قیمت پایین، کیفیت را کاهش می‌دهد و مشتریان را بی‌اعتمادی خواهد کرد به همین دلیل است که می‌بینید محصولی که در دنیا حرف اول را می‌زند در ایران ما در حال ضعیف شدن است و دارد حذف شود. اگر کسی این مباحث را کنترل نکند، نمی‌شود کار دیگری برای این صنعت انجام داد. ما سعی داریم در مجموعه خودمان در حد مقدورات، این اصالت را ایجاد کنیم و با جذب مشتریانی که وفادار هستند و بر استراتژی‌های ما تاکید دارند و از آن حمایت می‌کنند، مسیر رسیدن به اصالت بیشتر را طی کنیم.

 

برای دریافت فایل پی‌دی‌اف این گفتگو اینجا را کلیک کنید

باید آماده شرایط پساتحریم شویم
باید آماده شرایط پساتحریم شویم

پنجره ایرانیان: محسن صفایی، از چهره‌های شناخته شده صنعت در و پنجره و پروفیل یو.پی.وی.سی ایران و عضو هیات مدیره انجمن ملی پلاستیک ایران باردیگر موفق شد تا اعتماد این انجمن را جلب کند و به عنوان نماینده این نهاد صنفی در نشست‌های عمومی و کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران حضور داشته باشند.

مطالب بیشتر
همه تولیدکنندگان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی زیر یک چتر
همه تولیدکنندگان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی زیر یک چتر

اشاره: سرانجام انتظار نتیجه داد و انجمن کارفرمایان در و پنجره یو‌پی‌وی‌سی ایران متولد شد و کم‌کم شکل و فعالیت رسمی خود را کلید زد تا از این پس همه تولیدکنندگان این صنعت زیر یک چتر، متحد و همگام خواسته‌هایشان را مطرح کنند، برای مشکلات شان در صدد یافتن راه حلی برآیند و رونق کسب و کار و نظارت بر فعالیت‌ها شکل گیرد.

مطالب بیشتر
آلتون‌وین نامی‌ست که از آن بیشتر خواهید شنید
آلتون‌وین نامی‌ست که از آن بیشتر خواهید شنید

پنجره‌ایرانیان: علامت تجاری شرکت آلتون وین توجه را جلب می‌کند. این سال‌ها درباره دریاچه ارومیه زیاد شنیده‌ایم. گویا متولیان شرکت که خودشان هم تاکید دارند، دغدغه دریاچه ارومیه را هم داشته‌اند. آقای امیدنیا بر این نکته تاکید دارد که چون به موضوعات محیط زیستی توجه داشتیم در علامت تجاری شرکت، شکل دریاچه ارومیه را قرار دادیم تا پیام حمایت ما از محیط‌زیست باشد.نمایشگاه صنعت دروپنجره تبریز با «رضا امیدنیا» مرد شماره یک شرکت آلتون وین دیدار کردیم. پای صحبتش نشستیم و از برنامه‌ها او برای آینده شرکت پرسیدیم. «امیدنیا» درباره نام‌گذاری آلتون‌وین که پرسش قبل از مصاحبه ما بود باحوصله پاسخ داد. اینکه آلتون در زبان ترکی یعنی طلای ناب و به این دلیل که کیفیت تولید برایش مهم بوده سعی کرده نامی را برگزیند که بازتاب‌دهنده چنین نگاهی باشد. او روایت سال‌های دورتر را می‌گوید: «در سال 87 وارد این صنعت شدیم. سال‌های کار درگذشته کم‌کم ما را به این صرافت انداخت که با سرمایه‌گذاری بر خطوط تولید، پروفیل‌هایی را تولید کنیم که هم ازنظر قیمت و هم ازنظر کیفیت، برای صاحبان صنایع و کارفرمایان جذابیت داشته باشد.»رضا امیدنیا شرکت آلتون تجارت  میلاد نور را تاسیس کرده و در حال حاضر بانام تجاری آلتون‌وین  در حال فعالیت است. با او به گفت‌وگو نشستیم و درباره نوع تولید، بازار و دیگر فعالیت‌های این مجموعه، صحبت کردیم. مشروح این گفت‌وگو در ادامه آمده است:

مطالب بیشتر
آبایان برای دومین سال متوالی برند محبوب شد
آبایان برای دومین سال متوالی برند محبوب شد

پنجره‌ایرانیان؛ آبایان برای دومین دوره متوالی موفق به دریافت تندیس زرین برند محبوب مصرف‌کننده ایرانی شد.

مطالب بیشتر
تلاش برای تولـید ملـی
تلاش برای تولـید ملـی

پنجره‌ایرانیان؛ نمایشگاه دروپنجره، خوبی‌اش این است که همه اهل صنعت دورهم جمع می‌شوند و به قول بسیاری از اصحاب تولید، دست‌کم همکاران یکدیگر را هرسال یک‌بار ملاقات می‌کنند. در صنعت تولید پروفیل یو‌پی‌وی‌سی، افزودنی‌ها نقش بسیار مهمی دارند. نقشی که در ساختار پروفیل، از تغییر رنگ و شکنندگی و ... جلوگیری می‌کند.

مطالب بیشتر
وین‌بین تنها همراه همیشگی صنعت در و پنجره ایران
وین‌بین تنها همراه همیشگی صنعت در و پنجره ایران

اشاره: بیابید و بسپارید. این شعار ساده اما پرمعنای نخستین موتور جستجوی صنعت در و پنجره ایران است برای سهولت در تجارت و دسترسی اسان به محصولات، کالاها و خدماتی که همه فعالان صنعت در و پنجره ایران نیاز دارند.

مطالب بیشتر
رونمـایی‌های روتنبرگ از به روز‌ترین سیستم‌های دنیا در نمایشـگاه همگان رو به تحسـین واداشت 
رونمـایی‌های روتنبرگ از به روز‌ترین سیستم‌های دنیا در نمایشـگاه همگان رو به تحسـین واداشت 

پنجره‌ایرانیان؛ از خیابان سئول که وارد خیابان نمایشگاه شدیم، رقص رنگ قرمز، توجه‌مان را به لگوی روتنبرگ جلب کرد. بنرهای روتنبرگ کل خیابان را پرکرده بود و توجه همه را به خود جلب می‌کرد. از همان آغاز خبر این بود که این مجموعه با برنامه‌ای خاص پا به نمایشگاه گذاشته است. یاد حرف‌های «بهرام جعفری» مدیر فروش روتنبرگ افتادم که در گفت‌وگویی با «پنجره‌ایرانیان» حاضر شده بود و می‌گفت: من سال‌هاست در صنعت در و پنجره و تولید پروفیل یو‌پی‌وی‌سی فعالیت کردم و بیش از یک دهه در سمت مدیر فنی و فروش آلوپلاست، به کسب دانش و تجربه‌ پرداخته‌ام و در این مدت، با حضور در جلسات فنی و بخش تحقیقات و توسعه شرکت آلمانی آلوپلاست سعی در به روز رسانی دانشم در این حوزه کرده‌ام. طی این مدت، حضور مستمر در معتبرترین نمایشگاه‌های دنیا سبب شد تا با سیستم‌های به روز تولید دروپنجره و پروفیل‌های آن در اروپا آشنا شوم و از زمان همکاری با روتنبرگ، این سیستم‌ها را یکی پس از دیگری در شرکت روتنبرگ بکارگیری کردیم. با چنین پیشینه‌ای و این سطح از فعالیت‌ها در طول فعالیت این شرکت، امروز شرکت روتنبرگ را با همراهی سایر همکاران، کاملا آماده حضور در بازارهای بین‌المللی کرده‌ایم».

مطالب بیشتر
رونمایی پرتال جامع مشتریان آبایان پروفیل
رونمایی پرتال جامع مشتریان آبایان پروفیل

پنجره‌ایرانیان؛ پرتال جامع مشتریان گروه صنعتی آبایان پروفیل رونمایی و آماده ارائه خدمات به مشتریان این مجموعه شد.

مطالب بیشتر
هیچ وقـت از کیفـیت نزدیم
هیچ وقـت از کیفـیت نزدیم

پنجره‌ایرانیان؛ صنعت آلومینیوم صنعتی گران است. از ماشین‌آلات گرفته تا محصولات خروجی از کارخانه‌ نسبت به دیگر محصولات قیمت بیشتری دارد. تولیدکنندگان مختلف در صنعت آلومینیوم طی سال‌ها گذشته بر این تلاش بوده‌اند تا محصولاتی با توجیه اقتصادی از این عنصر تولید کنند. شرکت آریا هامون آذر یکی از این تولیدکنندگان است که با توجه به تجارب و سوابق 30 ساله موسسین خود در صنعت آلومینیوم، در این مسیر گام برداشته است.

مطالب بیشتر
حضور آبایان پروفیل در نمایشگاه صنعت ساختمان زنجان
حضور آبایان پروفیل در نمایشگاه صنعت ساختمان زنجان

پنجره‌ایرانیان؛ شرکت آبایان پروفیل در پانزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان استان زنجان حضور یافت.

مطالب بیشتر
کیفیت را با یراق‌آلات AGB تضمین کنید
کیفیت را با یراق‌آلات AGB تضمین کنید

پنجره ایرانیان:با در اختیار داشتن 80 درصد از بازار یراق‌آلات در و پنجره یوپی‌وی‌سی در سومین قدرت اقتصادی اروپا یعنی ایتالیا و البته سربلندی محصولات گروه صنعتی آلبان جیاکومو اس.پ.آ (Alban Giacomo s.p.a) در سخت‌ترین آزمون‌های کیفی و تست‌های فنی روز اروپا تردیدی باقی نمی‌ماند که انتخاب یراق‌آلات تولیدی این گروه صنعتی جهانی با نشان AGB خود تضمینی است برای کیفیت در و پنجره‌های یوپی‌وی‌سی.

مطالب بیشتر