قیمت تمام‌شده مسکن را کاهش می‌دهیم
1397/10/24
پنجره‌ایرانیان؛ وزیر راه و شهرسازی گفت: با استفاده از کارت اعتباری مصالح ساختمانی که در اختیار سازندگان قرار می‌دهیم قیمت تمام‌شده مسکن را کاهش خواهیم داد.
قیمت تمام‌شده مسکن را کاهش می‌دهیم

به گزارش ایسنا، محمد اسلامی در حاشیه نمایشگاه مسکن، شهرسازی و بازآفرینی شهری اظهار کرد: در راستای کاهش قیمت تمام‌شده مسکن و افزایش توان خرید متقاضیان طرحی را در دستور کار قرار داده‌ایم که هم‌اکنون در مرحله کارشناسی و طراحی مدیریتی است.

وی افزود: هدف این است که از افزایش قیمت تمام‌شده مسکن را کنترل کنیم و آن را به حداقل برسانیم. در این طرح کارت اعتباری در اختیار سازندگان قرار می‌دهیم که مصالح ارزان دریافت کنند و با ساخت مسکن سود متناسب ببرند و باقیمت مناسب به متقاضیان واگذار کنند.

وی همچنین درباره طرح‌های وزارتخانه برای مسکن مهر و بازآفرینی شهری گفت: ۴۰۰ هزار واحد را از طریق طرح‌های مشارکتی در سه حوزه شهرهای جدید، بافت‌های ناکارآمد و بنیاد مسکن در دستور کار قرار دادیم. همچنین ۵۰۰ هزار واحد مسکن مهر نیز باقیمانده که از این تعداد ۲۶۰ هزار واحد تکمیل شده است. مابقی نیز طی دو سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: امسال پروژه‌های بازآفرینی را بر اساس تاکید دولت و اهمیتی که برای آن قائل شده با جدیت پیگیری می‌کنیم که از محل صندوق توسعه ملی منابع آن تخصیص می‌یابد.

اسلامی با بیان اینکه از طریق منابع صندوق توسعه ملی، مردم و سرمایه‌گذاران را برای ورود به بافت‌های فرسوده تشویق می‌کنیم، گفت: سه روش در این برنامه در دستور کار قرار دارد که یکی خودمالکی است و تسهیلات را به مالکان می‌دهیم. موضوع دیگر به سرمایه‌گذاران مربوط می‌شود که خانه‌های فرسوده را بخرند و نوسازی کنند. در روش سوم زمین‌های دولتی را به توسعه گران می‌دهیم که این خانه‌ها بر اساس دستور رئیس‌جمهور در اختیار خانه‌اولی‌ها قرار خواهد گرفت. سالیانه ۲۷۰ محله را در طرح بازآفرینی شهری نوسازی می‌کنیم و تا الان ۹۲ شرکت برای سرمایه‌گذاری در این بافت‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند و به‌زودی کار خود را آغاز می‌کنند.

اسلامی اظهار کرد: از سوی دیگر برنامه تولید و عرضه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در ۲۱ شهر جدید را برنامه‌ریزی کرده‌ایم که با مشارکت بخش خصوصی انجام می‌شود و هدف آن اقشار متوسط است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر انتقال متقاضیان مسکن مهر از پردیس به پرند و هشتگرد گفت: کسانی که در پردیس ثبت‌نام کرده‌اند اگر در مهلت مقرر بوده، شرکت عمران شهرهای جدید وظیفه دارد به آن‌ها واحد اختصاص دهد که برای این منظور سازوکار لازم اندیشیده شده است اما به دلیل اینکه پردیس دیگر ظرفیت بارگذاری جدید ندارد متقاضی جدیدی برای واحدهای مسکن مهر ثبت‌نام نمی‌کنیم و پیشنهاد کردیم کسانی که تمایل دارند به پرند یا هشتگرد منتقل شوند که واحدهای با کیفیت و خوبی را در آن شهرها آماده کرده‌ایم.

دعوت به بازدید از غرفه کارگو وود در نمایشگاه ساختمان تهران
دعوت به بازدید از غرفه کارگو وود در نمایشگاه ساختمان تهران

پنجره‌ایرانیان: شرکت کارگو وود از کلیه فعالان و علاقه‌مندان صنعت در و پنجره و ساختمان دعوت کرده است تا در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان تهران از غرفه این شرکت در سالن 38B بازدید کنند.

مطالب بیشتر
پنجره‌های یوپی‌وی‌سی؛ انتخاب اول
پنجره‌های یوپی‌وی‌سی؛ انتخاب اول

پنجره ایرانیان:شاید عبارت پی‌وی‌سی زیاد به گوشتان خورده است، اما آیا چیزی در مورد یو‌پی‌وی‌سی شنیده‌اید؟ این ماده نوع سخت پی‌وی‌سی می‌باشد که ایده‌آل برای ساخت پنجره‌های دوجداره است.

مطالب بیشتر
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی
افزایش کیفیت مصالح ساختمانی با صدور گواهینامه‌ فنی

پنجره ایرانیان: رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در کنفرانس ملی محافظت ساختمان‌ها و سیستم‌های حمل ونقل در برابر آتش با بیان این‌که همه اقلام ساختمانی در دامنه شمول گواهی‌نامه فنی ساختمان می‌گنجند گفت: نگرانی در مورد کیفیت ساخت و ساز بیشتر شده و این باعث شده تا به مقوله گواهینامه فنی بیشتر پرداخته شود.

مطالب بیشتر
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟
قدرت خرید مسکن افزایش می‌یابد؟

پنجره‌ایرانیان؛ اولویت پرداخت وام ازدواج به کسانی که در صندوق پس‌انداز مسکن یکم ثبت‌نام کرده‌اند در حالی از سوی مجلس مطرح‌شده که محاسبات نشان می‌دهد تجمیع این دو نوع تسهیلات تنها ۳۱ درصد ارزش یک آپارتمان ۵۵ متری با توجه به میانگین قیمت پایتخت را پوشش می‌دهد.

مطالب بیشتر
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است
سرمایه گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است

پنجره ایرانیان: معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: در حالی که رشد سرمایه‏ گذاری در کشور در 20 سال گذشته 1.6 درصد افزایش یافته، میزان سرمایه‏ گذاری در بخش مسکن چهار برابر شده است.

مطالب بیشتر
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده
گزارش مدیران ارشد صنعت ساختمان؛ اندکی دلگرم‌کننده

پنجره‌ایرانیان؛ نتایج تازه‌‌‌ترین نظرسنجی ماهانه از مدیران شرکت‌های ساختمانی فعال در بازار مسکن حاوی نشانه‌‌‌هایی از خروج این گروه از فاز بدبینی است.

مطالب بیشتر
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان
فراخوانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان

پنجره‌ایرانیان؛ فراخوان ارسال طرح‌های نوآورانه و فناورانه حوزه انرژی در ساختمان منتشر شد.

مطالب بیشتر
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟
ساخت و تحویل ۴۰۰ هزار واحد مسکن ملی به عمر دولت دوازدهم قد می‌دهد؟

پنجره‌ایرانیان؛ پس از کلی وعده‌ووعید توسط وزارت راه و شهرسازی درباره افتتاح اولین واحد‌های مسکن ملی، سرانجام تعدادی از این مسکن‌ها در آبان‌ماه سال جاری افتتاح شد. به نظر می‌رسد سرعت کُند دولت در تحویل این واحد‌ها موجب شده است که اطلاعیه‌های غیرقانونی فروش مسکن‌های ملی در فضای مجازی رو به رشد باشد.

مطالب بیشتر
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی
راه‌‏اندازی خانه گفتمان شهری راهی برای مرمت بافت‏‌های تاریخی

پنجره ایرانیان: معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه مرمت و بهسازی بافت‏‌های تاریخی در مردم باید نهادینه شود، گفت: تنها راه‌حل احیای این بافت‌‏ها جریان سازی روند مرمت و بهسازی آن‌ها و راه‌‏اندازی گفتمان‏‌های شهری است.

مطالب بیشتر
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 155 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم
مثلث مهندسی، شناسنامه فنی و مقررات ملی را جدی بگیریم

نایب رییس اول سازمان نظام مهندسی کشور، مثلث قانون نظام مهندسی، شناسنامه فنی ملکی و مقررات ملی ساختمان را دارای ارتباط تنگاتنگی دانست و گفت: اگر شناسنامه فنی ملکی ساختمان به صورت دقیق اجرا شود، حداقل این است که در حوزه نظام مهندسی میزان تخلفات کاهش می یابد.

مطالب بیشتر
شماره 164 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت
شماره 164 پنجره‌ایرانیان روی سایت قرار گرفت

جدیدترین شماره نشریه پنجره‌ایرانیان قبل از انتشار و توزیع نسخه کاغذی، به‌صورت پی.دی.اف روی وب‌سایت این نشریه بارگذاری شد.

مطالب بیشتر