میزان ورود کالا به ایران در ابتدای سال 96
1396/02/31
پنجره‌ایرانیان: مروری بر آمارهای وارداتی کشور در اولین ماه سال جاری گویای این است که ۱۰۱ کشور به ایران صادرات داشته‌اند که ازنظر وزنی امارات متحده عربی و ازنظر ارزشی چین در صدر صادرکنندگان کالا به ایران هستند.
میزان ورود کالا به ایران در ابتدای سال 96

به گزارش ایسنا، بر اساس آمارهای ارائه‌شده در فروردین ‌۱۳۹۶ همچون سال‌های گذشته بیشترین ارزش واردات کشور از سوی چین بوده و ۱۸۱ هزار تن کالا از این مسیر وارد کشور شده که ارزش کالاهای واردشده از سوی چین ۴۸۵ میلیون دلار برآورد شده و درمجموع ۸.۶۶ وزن و ۲۰.۶۶ ارزش دلاری واردات ایران در فروردین‌ماه ۱۳۹۶ به کشور چین اختصاص داشته است.

پس از چین، امارات متحده عربی با صادرات ۲۳۵ هزار تن کالا به ایران در رده دوم جدول قرار گرفته است که البته ازنظر وزنی بیشترین حجم واردات ایران به امارات مربوط می‌شود. ارزش ارزی کالای واردشده از این کشور نیز ۴۰۲ میلیون دلار اعلام شده است. ازنظر وزنی ۱۱.۲۵ درصد از وزن کل واردات کشور به امارات متحده اختصاص داشته و ارزش ارزی واردات کالای این کشور نیز ۱۷.۱۲ درصد بوده است.

ترکیه سومین بازار عمده وارداتی ایران به شمار می‌رود که طی اولین ماه سال جاری ۱۳۲ هزار تن کالا به ایران صادر کرده و ازنظر وزنی ۶.۳۲ درصد واردات ایران را به خود اختصاص داده است. ارزش دلاری کالاهای واردشده از سوی این کشور ۱۸۰ میلیون دلار برآورد شده که درمجموع ازنظر دلاری ۷.۶۶ درصد از کل واردات کشور را در برمی‌گیرد.

جمهوری کره چهارمین صادرکننده بزرگ ایران در اولین ماه سال جاری بوده که درمجموع بالغ‌بر ۶۲ هزار تن کالا وارد مرزهای ایران کرده است. ارزش دلاری کالاهای واردشده از سوی کره ۱۴۳ میلیون دلار برآورد شده و درنهایت ازنظر وزن و ارزش دلاری به ترتیب ۲.۹۷ و ۶.۰۹ درصد از واردات کشور به کره اختصاص داشته است.

از هند نیز به‌عنوان پنجمین صادرکننده بزرگ ایران در سال جاری نام برده شده که حجم وزنی واردات از این کشور ۱۴۱ هزار تن بوده و ارزش دلاری آن نیز ۱۳۱ میلیون دلار برآورد می‌شود. درنهایت ۶.۷۴ درصد از کل وزن واردات کشور و همچنین ۵.۵۶ درصد از ارزش دلاری آن به هند مربوط می‌شود.

در فروردین‌ماه سال جاری دو میلیون و ۹۱ هزار تن کالا وارد کشور شده که ارزش دلاری آن‌ها نیز ۲۳۴۸ میلیون دلار بوده است.

اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید
اکونومیست: یارانه‌های انرژی را قطع کنید

پنجره ایرانیان:کشورهای اندکی از قیمت پائین نفت برای کاهش یارانه ها سود می برند. اقتصاددانان از یارانه های انرژی متنفر هستند. آنها بودجه دولت را نابود می کند- شرایط مالی خطرناک ونزوئلا تاحدودی ناشی از آن است که شهروندان در این کشور هر گالن بنزین را به ارزش چند سنت خریداری می کنند.

مطالب بیشتر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر
شرط دولت برای خاتمه مسکن مهر

پنجره ایرانیان: قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و مجری ویژه مسکن مهر شرط تکمیل 570 هزار واحد مسکن مهر باقی مانده را اعلام کرد.

مطالب بیشتر
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید
از غرفه پنجره ایرانیان در همدان دیدن کنید

پنجره ایرانیان از کلیه علاقمندان و فعالان صنعت در و پنجره دعوت می‏ کند تا از غرفه این نشریه در نخستین نمایشگاه در و پنجره، ماشین ‏آلات و صنایع وابسته، واقع در سالن ابن سینای شهر همدان بازدید به عمل آورند.

مطالب بیشتر
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق
خانه‌های شناور خودکفا در تولید آب و برق

پنجره ایرانیان: محققان دو موسسه IVI و IKTS اقدام به ساخت خانه‌های شناور جدید در دریاچه Geierswalde کرده‌اند که در تولید آب و برق خودکفا هستند.

مطالب بیشتر
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان
ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر در سیستان

پنجره ایرانیان: رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه طرح ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های نو در استان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان در حال پیگیری است که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی‌های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

مطالب بیشتر
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷
نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا ۲۰۱۷

پنجره‌ایرانیان: نمایشگاه صنعت ساختمان بارسلونا 2017 خردادماه 96 برگزار می‌شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود
امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان وام به تولیدکنندگان پرداخت می‌شود

پنجره‌ایرانیان؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک‌ها به واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی کشور تزریق می‌شود.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه
بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین در اسفندماه

پنجره ایرانیان: بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اوکراین 12 تا 15 اسفندماه در کی‏ یف اوکراین برگزار می‏ شود.

مطالب بیشتر
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد
اوراق تسهیلات مسکن چرا ارزان شد

پنجره ایرانیان:رئیس اداره ابزارهای نوین مالی فرابورس گفت: عرضه اوراق تسهیلات مسکن در آذرماه امسال، همانند مهر و آبان از تقاضا پیشی گرفت که این مسئله مهمترین عامل کاهش قیمت اوراق تسهیلات در سه ماه گذشته بوده است.

مطالب بیشتر