هفتمین کنفرانس سالانه انرژی پاک برگزار می‌شود
1400/05/25
پنجره‌ایرانیان؛ پژوهشکده انرژی از برگزاری هفتمین دوره کنفرانس سالانه انرژی پاک، در روزهای ۳ و ۴ آذرماه ۱۴۰۰ به‌صورت برخط خبر داد.
هفتمین کنفرانس سالانه انرژی پاک برگزار می‌شود

به گزارش ایسنا، دکتر فرشید کی‌نیا، دبیر علمی هفتمین کنفرانس سالانه انرژی پاک اعلام کرد: طبق روال سالیان گذشته هفتمین کنفرانس سالانه انرژی پاک به‌منظور گردآوری و ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی کشور و همچنین تبادل‌نظر پژوهشگران، متخصصان مراکز صنعتی و اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان درباره آخرین پیشرفت‌ها و دستاوردهای پژوهشی و تجربیات علمی و صنعتی در زمینه سیستم‌های تولید و ذخیره انرژی پاک در تاریخ‌های ۳ و ۴ آذرماه ۱۴۰۰ به‌صورت برخط برگزار خواهد شد و به‌طور خاص مباحث مربوط به بهینه‌سازی، تولید و مصرف انرژی موردتوجه قرار خواهد گرفت.

دبیر علمی کنفرانس با بیان اینکه امروزه با توجه به رشد صنعت و پیشرفت آن، روش‌های حفظ محیط‌زیست و استفاده از منابع پاک انرژی امری ضروری به نظر می‌رسد، افزود: محورهای این کنفرانس شامل «انرژی‌های تجدیدپذیر»، «مدیریت و بهینه‌سازی انرژی»، «انرژی و محیط‌زیست»، «ساختمان‌ها و انرژی پاک»، «سیستم‌های ذخیره‌ساز انرژی»، «اقتصاد انرژی»، «برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری»، «فناوری‌های نوین در انرژی» و «خودروهای هیبریدی» است.

به نقل از وزارت علوم، دکتر کی‌نیا با بیان اینکه دبیرخانه دائمی کنفرانس سالانه انرژی پاک در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته - پژوهشکده انرژی دایر شده است؛ خاطرنشان کرد: تاکنون به‌طور پیوسته این کنفرانس به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین گردهمایی‌های فعالان حوزه انرژی با همراهی و حمایت نهادهای استانی و ملی و متخصصین داخلی و خارجی برگزار شده است و علاقه‌مندان می‌توانند جهت اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس به آدرس acec2021.ir مراجعه کنند.

علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی
علت خزان زودرس ساختمان‌های ایرانی

پنجره‌ایرانیان؛ عمر مفید ساختمان در ایران همانند قیمتش خوش‌اقبال نیست که هرروز بالا و بالاتر رود چراکه ساختمان‌ها در ایران خیلی زود فرسوده شده، نامشان با کلنگی بودن گره‌خورده و درنتیجه خزان زودرس ساختمان‌ها شروع می‌شود.

مطالب بیشتر
دولت از بخش خصوصی در تجدیدپذیر‌ها حمایت نمی‌کند
دولت از بخش خصوصی در تجدیدپذیر‌ها حمایت نمی‌کند

پنجره‌ایرانیان؛ عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه بخش خصوصی در جریان تولید برق از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر مورد حمایت دولت قرار نمی‌گیرد، گفت: برخی از کاستی‌ها و اشکالات در کار دولت برای جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی وجود دارد؛ نخست آنکه برنامه مدون و رگلاتوری (مقررات‌گذار) هدف‌گذاری شده‌ای برای شناسایی و احصاء بازار‌های انرژی‌های تجدیدپذیر در استان‌های مختلف وجود ندارد تا بر اساس آن برای ایجاد سایت‌ها یا همان مرکز تولیدی بزرگ، متوسط و خرد انرژی فراخوان داده و سرمایه‌گذاری شود.

مطالب بیشتر
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟
بازار مسکن، پول‌های بورس را جذب می‌کند؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک کارشناس بازار مسکن گفت: رکود این بازار در ماه‌های اخیر از سه عامل ثبات قیمت نهاده‌های ساختمانی، ورود به فصل سرما و افت ساخت‌وساز نشأت می‌گیرد، اما بازار ملک این ظرفیت را دارد که پول‌های خارج‌شده‌ اخیر از بورس و سپرده‌های بانکی را جذب کند.

مطالب بیشتر
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری
بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری

پنجره‌ایرانیان؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی عملکرد دولت در بخش مسکن و شهرسازی و عمران شهری پرداخت.

مطالب بیشتر
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت
هزینه وام مسکن دوباره افزایش یافت

پنجره‌ایرانیان؛ درحالی‌که ترمز افزایش هزینه وام مسکن در سال جدید کشیده شده و هفته قبل هر برگ از تسهیلات مسکن حدودا ۷۸ هزار تومان قیمت داشت، قیمت این اوراق اکنون به بیش از ۹۰ هزار تومان نیز رسیده است.

مطالب بیشتر
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند
روزانه پنچ نفر درکارگاه های ساختمانی جان می بازند

پنجره ایرانیان: رییس سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت:روزانه پنج نفر در کارگاه های ساختمانی کشور جان خود را از دست می دهند، یعنی در کنار مصرف مصالح ساختمانی، در ساخت و سازها جان انسان هم مصرف می شود.

مطالب بیشتر
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران
جدیدترین پیش‌بینی بانک جهانی از وضعیت اقتصاد ایران

پنجره‌ایرانیان؛ بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود از احتمال افزایش رشد منفی اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خبر داده است.

مطالب بیشتر
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت
نصف معاملات مسکن در پنج منطقه پایتخت

پنجره‌ایرانیان؛ حدود ۴۸ درصد خریدوفروش‌های بازار مسکن تهران در پنج منطقه انجام می‌شود که در شهریورماه با رشد تا ۶۰ درصدی معاملات نسبت به مرداد مواجه بودند؛ از دلایل تحرک بازار در این ماه می‌توان به آخرین‌مهلت جابه‌جایی، انتظارات تورمی و افزایش خریدهای سرمایه‌ای اشاره کرد.

مطالب بیشتر
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟
سامانه سادا چه تاثیری بر بازار مسکن می‌گذارد؟

پنجره‌ایرانیان؛ یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس در طرح ساماندهی بازار اجاره‌بهای املاک مسکونی مصوبات خوبی برای تکمیل سامانه‌های حوزه مسکن به‌ویژه سامانه املاک و اسکان و سامانه سادا پیش‌بینی کرده است و قطعا تکمیل این سامانه‌ها دست دولت را برای برنامه‌ریزی دقیق در حوزه مسکن بازخواهد کرد.

مطالب بیشتر
تولید ۱۲ درصد انرژی جهان از طریق باد و خورشید در سال ۲۰۲۲
تولید ۱۲ درصد انرژی جهان از طریق باد و خورشید در سال ۲۰۲۲

پنجره‌ایرانیان؛ در سال ۲۰۲۲ رکورد تازه‌ای در زمینه تولید انرژی بادی و خورشیدی ثبت شد و این رقم از ۱۰ درصد کل انرژی تولیدی جهان در سال ۲۰۲۱ به ۱۲ درصد افزایش یافت.

مطالب بیشتر
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز
کاهش اتلاف انرژی با اصلاح تجهیزات مصرف گاز

پنجره ایرانیان: مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی گاز ایران از اجرای طرحهایی برای کاهش مصرف گاز در سال جاری خبر داد و گفت: اصلاح تجهیزات مصرف کننده گاز مهمترین راهکار برای کاهش مصرف گاز است.

مطالب بیشتر
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند
دولت واحدهای مسکن بدون متقاضی را به کمیته امداد واگذار کند

پنجره ایرانیان؛ رئیس کمیته امداد با اعضای فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مطالب بیشتر